Je gebruikt een verouderde browser. Gelieve te updaten naar Google Chrome of IE Edge.

Mis niets van de
Huis Gemaakt finaleweek!

Krijg je maar niet genoeg van Huis Gemaakt? Wij ook niet. Daarom vind je hier dagelijks nieuwe exclusieve foto’s en video’s. Zo blijf je op de hoogte van de laatste loodjes van onze koppels!

Maandag 30/05

Helpende handen uit onverwachte hoek.

Deze BV's komen een dagje helpen in Huis Gemaakt-panden

Niet alleen team Antwerpen krijgt bekende versterking, ook Beringen en Boortmeerbeek kunnen rekenen op extra helpende handen! Kan Alexia haar cool houden naast Bartel Van Riet? En kan Niels Albert de badkamer van Younes en Eline redden? Ontdek het vanavond om 20.35 bij VTM.

Dinsdag 31/05

Welk Huis Gemaakt-duo valt vlak voor de finale af?

De finaleweek van Huis Gemaakt is gestart. Nadat de slaapkamers, de woonkamer, de badkamer, de tuin en de keuken een complete metamorfose kregen, komt het moment van de waarheid steeds dichterbij voor de koppels. Niemand wil z’n huis nog afgeven, maar voor één koppel wordt dat bittere realiteit. En dat één dag voor de grote finale.

Image Juryleden
Image reactie Dina
Image kandidaten

De finaleweek is niet voor doetjes

Dat de vermoeidheid zijn tol begint te eisen, was al duidelijk nadat Alexia even buiten strijd lag door een hatelijk griepje. Anaïs & Cedric lijken goed op schema te zitten, tot ook daar het noodlot toeslaat…

Image Noodlot slaat toe bij Cedric

Poseerwerk voor de fans

Woensdag 01/06

Voor Alexia & Emiel valt het doek

“Het is wat het is”, klonk het. “Boortmeerbeek is gedaan, we zullen wel een ander dorp onveilig maken nu. Heel veel succes voor de andere koppels, dat de beste mogen winnen.”

Zo ziet het pand in Antwerpen eruit na alle afwerkingen

Wat een transformatie! Maandenlang zwoegen en zweten leidt tot dit eindresultaat. Antwerpen nam de feedback van de jury heel serieus en schafte zelfs een nieuwe zetel aan.

Dit is de complete transformatie van het pand in Beringen

Na maanden bloed, zweet en tranen is dit het eindresultaat: het pand in Beringen met 'Afro-Chinese' invloeden, zoals Gert Voorjans dat zo mooi zegt.

PREVIEW: Huis Gemaakt-finalisten nemen afscheid van hun pand

Vanavond weten we wie de finale van Huis Gemaakt wint en het geschenk van zijn leven in de wacht sleept: een eigen droomwoning. Voor de duo's naar het finalemoment vertrekken nemen ze (voorlopig) afscheid van hun stulpje en dat maakt heel wat emoties los.

Oordeel zelf

Twijfel jij nog over je favoriet? Of ben je al vergeten van waar de koppels komen? Bekijk hieronder de voor en na van de afgewerkte kamers door de slider van links naar rechts te bewegen.

Slaapkamer

Cedric & Anaïs - Antwerpen
Eline & Younes - Beringen

Woonkamer

Cedric & Anaïs - Antwerpen
Eline & Younes - Beringen

Badkamer

Cedric & Anaïs - Antwerpen
Eline & Younes - Beringen

Gevel

Cedric & Anaïs - Antwerpen
Eline & Younes - Beringen

Keuken

Cedric & Anaïs - Antwerpen
Eline & Younes - Beringen

Donderdag 02/06

Proficiat, Cedric & Anaïs!

Het was spannend en zenuwslopend tot de laatste minuut, maar: de winnaar van Huis Gemaakt is bekend. Team Antwerpen krijgt z’n huis cadeau en mag echt intrekken in hun droomwoning.

Bekijk het parcours van Cedric & Anaïs in 3 minuten

Wat een prachtig parcours hebben Cedric & Anaïs afgelegd! De jonkies verbaasden iedereen met hun kunnen en creatieve ideeën. We maakten een recap van hun Huis Gemaakt-avontuur.

Geweldig! Team Antwerpen wint hun droomhuis in Huis Gemaakt

Wat een prestatie. Ze bengelden vaak aan het staartje, maar hebben een ongelofelijk inhaalmanoeuvre gemaakt. Bloed, zweet en tranen kostte het, maar het was het allemaal meer dan waard. Dikke proficiat met jullie welverdiend droomhuis!

De eerste reactie van Younes & Eline

Het was een heftig parcours en een ervaring om nooit te vergeten. We sprokkelden de eerste reactie van team Beringen dat hun droom aan zich ziet voorbij gaan.